Outlook ta maillerin yedeğini almak - Web Tasarım | Web Tasarımı | Kocaeli Web Tasarım
Türkiye'nin en yaratıcı fikirleri burada..

Çağımızın zorlu , rekabetçi ortamında firmanızın ürünlerinizin Türkiye veya dünya'da tanınıp bilinmesini istiyorsanız sizinde bir web siteye ihtiyacınız var demekdir.

Sizlere daha keyifli web siteleri yaşatmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.

marjin.net
E-Posta
Şifre

Outlook ta maillerin yedeğini almak

Tarih
14.02.2010
Bu haber 9862 kez okundu.

Outlook üzerinden kullandığınız hesabınızda bir sürü kişi ( adresi, telefonu vs. ) ve mail bulunuyor. Teknolojinin her alanında olduğu gibi bu alandada bazen geri dönülemez hatalar olabilir. örneğin; şirketlerde mailler önce Exchange Server üzerinde tutulur ve kullanıcılarda gelen mailleri bu server üzerinden çekerler. Server üzerinde bir çökme ve yedeği alınmamış mail adresleri demek o şirket için akla getirilmeyecek şeyler demektir. İşte bunun için istediğiniz bölümün yedeğini kendiniz alabilirsiniz. Outlook, verilerini posta hesabınızı kurduğunuzda oluşturulan bir .pst dosyasında depolar. Kişisel Klasörler, bu dosyalar için Outlook Klasör Listesi'ndeki varsayılan görünen addır. Varsayılan adı kullanırsanız, Klasör Listesi girdisinde "Outlook Bugün - Kişisel Klasör" görünür. Bu görünen adları özelleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için:

  • Outlook içerisinde iken üst kısımdan ” Dosya/ Al ve Ver ” yolunu izleyin.


  • Gelen pencerede ” Dosyaya Verme ” seçeneğini seçerek ” İleri ” butonuna tıklayın.


  • .pst uzantılı bir dosya kaydedileceği için ” Kişisel Klasör Dosyası (pst) ” seçeneğini seçerek ” İleri ” butonu ile devam edin.


  • Gelen pencerede nerenin yedeğini almak istiyorsanız burayı seçmeniz gerekmektedir. Burada önemli olan nokta ” Alt Klasörlerle Birlikte ” seçeneğinin seçip seçilmemesidir. örneğin; İlgili kişiler kısmının yani sizde kayıtlı olan kişilerin yedeğini alırken bu kısmı işaretlemezseniz sadece kişi ismi ve mail adresini kayıt etmiş olur. Ancak işaretlerseniz Telefon numarası, adres vs. ile birlikte yedek almış olursunuz.


  • Daha sonra gelen pencerede yedeğin nereye kaydedileceğini ” Gözat ” butonu yardımıyla belirleyerek ” Son ” butonuna basın.


  • Yedek alınmadan önce sizin önünüze son bir pencere daha getirilecektir. Bu pencerede önemli olan nokta ise şifreleme Ayarı kısmındaki seçeneklerden hangisini seçeceğinizdir. Burada genellikle ” şifreleme yok ” seçeneği işaretlenir. çünkü alınan yedek aylar sonra lazım olduğunda dosyaya verilen şifre unutulursa yedeğe ulaşılamaz.


İlgili Bağlantı : .pst uzantılı yedek dosyamızı outlook a yüklemek

DİĞER HABERLER

Yetenekli ekibimiz, Kocaeli'de web tasarım ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlayacak profesyonel ve özel web sayfaları oluşturmak için sizleri bekliyor.. Marjin.NET Kocaeli'de web tasarım konusunda iddaalı.

Google ve İnternet İnternet denince akla ilk gelen şeylerden biri artık GOOGLE olmaya başladı.

Para kazanmak Türkiye’de genelde anlık zaman modeli şeklinde yapıldığı için uzun vadede para kazanma fikirleri çok ender görülüyor.

1: Web sitesinden beklentiniz nedir? 2: Tasarım süreci 3: Uygulama 4: Kalite testleri 5: Genel optimizasyon 6: İzleme 7: Destek 8: SEO çalışması

Evet ücretsiz alan adları vardır. Bunlar genelde yönlendirme alan adları veya reklam barındıran adlardır

ir web sitesi kurmak istiyorsanız, yayınlamak istediğiniz sayfaların, resimlerin veya dökümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda durması gerekir.

Website tasarımında kaliteyi öne çıkarmak için görselliğe verilen önem artmış durumda.

Web sitenizin çok daha büyük kitleler tarafından duyulması ve ziyaret edilmesi için en önemli reklam metotlarından biri de Banner reklamcılığıdır.

Arama motorları da aynı şekilde düşünür, çünkü onları yapan da biziz. Bu maddelerin bir web sitesine uyarlanmış halini Web 2.0 içerik yönetim sistemi çözümümüzde bulabilirsiniz.

E-ticarette web site yönetiminde “web site analiz faktörleri” olarak da adlandırılan bir çok konu ve kavram, internet üzerinde isletmenin varlıgını devam ettirmesinde hayati rol oynamaktadır. Bu temel faktörleri asagıdaki gibi sıralamak mümkündür